Endnu en WordPress-blog

Fællesantenne og kabel tv sønderjylland

Fællesantenne og kabel TV Sønderjylland

KK Partner udfører alle opgaver i forbindelse fællesantenne og kabel TV anlæg i Syd- og Sønderjylland.KK Partner har over 40 års erfaring indenfor feltet, lægger vægt på reel, personlig og god service af de enkelte anlæg. Vi har et team bestående af 10 personer, som omfatter specialister på enkelte områder samt montører med en bred viden om de forskellige anlæg. Vi er herfor ikke afhængige af enkelt personer, men kan sikre at den enkelte kundes anlæg er kørende hele tiden. Vores kunder er bl.a.:

  • antenneforeninger
  • boligforeninger og boligselskaber
  • ejerforeninger og andelsboligforeninger
  • hoteller og øvrige virksomheder

Vi er et alternativt til de store udbyder på området (bl.a. Yousee, Stofa og forsyningsselskaberne) og tilbyder på tv området frit valg af kanaler via Boxer. Endvidere tilbyder vi kanaler fra Viasat og Caneldigital.

Vi tilbyder alt vedrørende etablering, vedligeholdelse og reparationer, og vi tilpasser os de ønsker som den enkelte kunde har – f.eks. hvilke dele af anlægget vi skal håndtere, og hvilken service og support man ønsker.

Teknisk behersker vi teknikken til at have installationer som både består af kobber og fiber kabler. Til fiber har vi eget splice udstyr og egen splice vogn. Endvidere anvender vi ø-opdeling for at minimere/begrænse omfanget af støj m.m. i anlægget

Se mere på vores hjemmeside eller kontakt os på telefonnr. 75 38 14 14

Fælles antenneFælles antenne