Endnu en WordPress-blog

Parabol indstilling Brørup Ribe Vejen

Parabol indstilling Brørup, Ribe og Vejen

KK Partner udfører hjælper med indstilling af parabol og TV kanaler i bl.a. Brørup, Ribe og Vejen.

Indstilling af udstyr og kanalopsætning
Der kan ved anskaffelse af nyt udstyr eller ved ændringer fra udbydere være behov for indstilling og justering af udstyr – f.eks. radio, TV m.m.Eget værksted
Vi har vort eget værksted, som udfører vedligehold og repararion af pc’er, elektronik, radio og TV. Vores dygtige medarbejdere har mange års erfaringer med de enkelte produkter, og kan helt sikkert også hjælpe dig, når der opstår problemer.

Vi har speciale i reparation af ældre udstyr, så har du noget ældre elektronik (f.eks. radio, TV, båndoptager, pladespiller) som du gerne vil have repareret er du altid velkommen til at kontakte os.

Antenne og parabol service
Opstår der f.eks. problemer med dine TV kanaler, som du modtager via antenne eller parabol kan vi hjælpe dig med at få løst opgaven. Vi laver alt fra montering til reparationer/justeringer som måske skyldes ændringer fra din udbyder.

Har du behov for parabol service hjemme hos dig selv, i dit sommerhus eller i din campingvogn er du altid velkommen til at kontakte os.

Indstilling af udstyr og kanalopsætning
Der kan ved anskaffelse af nyt udstyr eller ved ændringer fra udbydere være behov for indstilling og justering af udstyr – f.eks. radio, TV m.m.

Vores serviceteknikere har solid erfaring i indstilling og justering af udstyr, og de er hele tiden bekendt med de nyeste forhold som kan påvirke den enkelte brugere.

Se mere på vores hjemmeside eller kontakt os på telefonnr. 75 38 14 14

Parabol indstillingFælles antenne