ChargeNRG » KK Partner A/S
geran de 2
ChargeNRG 01
For en bæredygtig verden

ChargeNRG

Transporten i Danmark elektrificeres, og e-mobility markedet vokser hastigt. Få del i væksten med KK Partners komplette installationskoncept for elektrisk infrastruktur til såvel biler, busser, og lastbiler: ChargeNRG.

1 million elbiler skal lades i 2030

Transportsektoren står for ca. 28% af Danmarks samlede CO2-udledninger, og med de danske klimamål skal der ske en omstilling, hvor flere og flere danskere skifter til en elbil. Det stiller krav i forhold til at sikre et tilstrækkeligt netværk af ladestationer overalt i Danmark, så elbilister kan køre længere strækninger uden at løbe tør for strøm. Vi ser, at udbredelsen af ladestationer ikke alene sker på hovedveje, men også bekvemmeligt i den lokale dagligvarebutik eller sportsforening.

Hos KK Partner er vi eksperter i at levere bæredygtige teknologiløsninger, og med vores komplette installationskoncept ChargeNRG bidrager vi til udrulning af ladeinfrastrukturen i hele Danmark.

Vi har været en del af den grønne omstilling igennem mange år, og med os som totalentreprenør på ladestationer sikres kvaliteten igennem hele processen samt i den færdige løsning.

 

Hvad er ChargeNRG?

ChargeNRG er mere end blot en ladestation. Det er et færdigt installationskoncept, hvor vi er ansvarlige for hele entreprisen på den grønne infrastruktur og varetager hele processen fra tilladelse hos jordejeren til projektering, installation og service af ladeudstyr i hele Danmark.

Den teknologiske udvikling accelerer, og vores koncept er fremtidssikret. Vi opererer med hele paletten fra de små AC-ladere til de helt store DC-ladere. Det enkelte projekt vurderes altid, og vores rådgivning inkluderer en skræddersyet løsning, der matcher behov og krav.

 

Bæredygtig teknologisk infrastruktur

For elbilisten er det vigtigt at kunne lade grøn strøm, men vi ved også, at det for ejeren af ladestationen er vigtigt at kunne dokumentere CO2-aftrykket i bæredygtighedsrapporteringen for at kunne leve op til EU’s Corporate Sustainability Reporting Directive. Allerede i 2024 skal virksomheder med mere end 500 ansatte indsamle en række valide data, som skal indgå i deres årsrapport for 2024. For SMV’er bliver kravene gældende fra regnskabsåret 2026.

Vores ambition er, at vi kan afslutte alle installationsprojekter med fuldstændige data og dokumentation for projektets CO2-aftryk. For at opnå dette er vi afhængige af vores leverandører, og vi er i en tæt proces med dem omkring levering af data.

Vi er dedikerede til den grønne omstilling og arbejder benhårdt på at reducere såvel vores kunders som vores eget CO2-aftryk. Derfor er vi bevidste om de valg, procedurer og processer, vi opererer efter, og vi har udfærdiget ’10 bud’ for, hvorledes vi kan bidrage til en bæredygtig teknologisk infrastruktur. Læs mere

Eksperter på elektrisk infrastruktur til EV

Vi har en dybdegående ekspertise på den elektriske infrastruktur, og igennem vores mangeårige samarbejde med forskellige Charge Point Operators kender vi vigtigheden af en tæt dialog i hele projektforløbet.

Vores egne projektteams består af uddannede teknikere, som udover at være ekstremt dygtige også er fleksible og servicemindede. Dedikationen er ikke til at tage fejl af – vores motto er, ”Når de andre går i seng, tager vi en time mere”.

Vi tror på, at igennem tillid og respekt for hinandens forretninger kan vi få 2+2 til at give 5, og har du lyst til at høre mere om nogle af vores mange referencer, er du velkommen til at kontakte os.

 

Fordele med ChargeNRG

  • Komplet løsning fra projektering til idriftsættelse
  • Ekspertise og flere års erfaring på området
  • Kendskab til danske forhold med relationer til de rigtige interessenter og myndigheder på EV-markedet
  • Egen projektafdeling med erfarne teknikere
  • Kvalitet og pålidelighed
  • Fra mindre AC-ladere til store DC-ladere
  • Kommunikation og projektledelse
  • Serviceaftale som tilpasses jeres set-up.

Skal vi kontakte dig?