EL
GTS BSM systemleverandor

CTS & BSM systemleverandør

I tæt dialog med kunden løser vi den samlede klimaudfordring, som overholder gældede regler i henhold til bygningsreglementet for indeklima og grøn energi. 

Inden for almindelig erhvervsbyggeri og i industrien er de daglige processer styret af mere og mere komplekse systemer til automation af lys, varme, køl og maskiner. Bygningsautomation og procesautomation er derfor en stor del af vores hverdag.

KK Partner A/S råder over en automationsgruppe som tilbyder komplette løsninger til både bygningsautomation og procesautomation. Ydelser omfatter analyser, design, levering af udstyr, programmering samt indkøring og optimering af anlæg.

Vi arbejder primært med PLC- og SCADA-systemer og er i stand til at håndtere de fleste systemer. Herunder prisbillige systemer som Wago / Smarthouse samt mere avanceret systemer som Regin.

KK Partner er systemhus leverandør i ovenstående produkt navne via automationssystemerne kan vi regulere HVAC-systemer, energiforbrug, øvrige svagstrømsanlæg og føre disse frem til en enkelt brugerflade (SCADA-system).

Vi anvender kun åbne løsninger. Kunden har altid adgang til systemet og dermed

er ikke låst til bestemte operatører af systemet. Vores opbygninger af systemer

understøtter almindelige kommunikations-grænseflader såsom KNX, LON,

MODBUS, M-Bus, DALI og BACnet.

Vores servicekoncept omfatter også serviceløsninger relateret til automation

både til erhvervsbyggeri, procesanlæg til industri samt anlæg til energisektoren.

Datasikkerhed

Systemerne opbygges med fuld fokus på datasikkerhed. Vi er meget beviste om, at de systemer vi opbygger, kan blive udsat for utilsigtet adgang. Vi har derfor særligt fokus på firewall og sikkerhed i øvrigt.

Fysisk sikkerhed af serverinstallationer er også et tema inden for datasikkerhed som KK Partner A/S dagligt er i berøring med.

Vores medarbejder gennemgår årligt flere kurser i de respektive systemer, så de altid er opdateret på nye fremtidig optimeringer.

 

Andre kompetencer indenfor EL