Wifi & Netværk » KK Partner A/S
smart
Wifi netvaerk

Wifi & Netværk

Vi beregner og installerer Wifi samt netværk, i forskellige omgivelser, så som kontorer, produktions bygninger, på events samt i private boliger. Vi sikrer ud fra beregninger, en komplet dækning og indgår gerne serviceaftaler efterfølgende, som en ekstra tryghed.

Wifi & Netværk

Komplette netværksløsninger til ethvert behov. Hvad end det er til hjemmet, virksomheden, det offentlige eller noget helt fjerde, så kan vi hjælpe. 

Event løsninger på netværk, billede samt lyd

Vi installerer og vedligeholder netværk, billede og lyd til blandt andet sportsevents, koncerter og konferencer. Det er kun fantasien der sætter grænser. 

Installation af ældreboliger og plejehjem

Vi designer og installerer netværk i ældreboliger efter behov. Med nutidens løsninger kan der optimeres på mange områder hos den enkelte bruger, samt for plejepersonalet. Der findes løsninger til livestreaming med læge/sygehus, sundhedstjek, medicinordninger, alarmer, temperatur/blodtryks måling dagligt ved ind/udgang af hjem. Alt hvad der kan tænkes som løsninger, for at skabe et trygt hjem for ældre personer.

Hospitalsløsninger til netværk, Tv, WiFi

Vi designer og sammensætter løsninger tilpasset hospitaler. Vi installerer og vedligeholder systemer på servicekontrakter. Vi sikrer patienter har mulighed for deres egen personlige tv opkobling, streaming, betalings tv- og telefoniløsninger samt internet.

Smart Home

Vi designer og installere alle former for smarthome løsninger. Løsninger som styrer og giver dig fuld kontrol over dit hjem, både på det daglige forbrug af ressourcer, samt hjælpemidler i hverdagen. Smarthome er i rivende udvikling og vi sikrer, at tilbyde de nyeste løsninger og produkter som kan optimerer din økonomi og hverdag.

Mobil 5G dækning

Vi leverer og installerer løsninger til 5G mobildækning og til forstærkning af nuværende netværk.

Parabol og antenne installation

Vi tilbyder komplette parabolløsninger med installation efter behov.

 

Andre kompetencer indenfor IoT