IT netværk

Enhver virksomhed har i dag et større eller mindre netværk, som forbinder de enkelte computere, printere m.m. og forbinder til internettet, mail m.m.
Vi har et stærkt team, som omfatter specialister på enkelte områder samt medarbejdere med en bred viden om IT Netværk. Vi er derfor ikke afhængige af enkelt personer, men kan sikre at den enkelte kundes installation er kørende.

KK Partner hjælper med at opbygge, vedligeholde og servicere netværk såvel trådløse som netværk med kabel. Vi dækker hele netværket fra eksterne forbindelser via servere og krydsfelt og frem til den enkelte arbejdsplads/enhed.

Omfanget kan være fra den lille virksomhed, som har behov for et lille trådløst netværk til en eller flere arbejdspladser, og til den større virksomhed, hvor netværket skal dække servere, andre enheder og adskillige arbejdspladser.

I opsætningerne håndterer vi følgende:

  • opsætning og konfiguration af routere, switch og firewall
  • opsætning og konfiguration af krydsfelt
  • kabling og trådløse forbindelser

Ved etablering af nye netværk designer vi et netværk, som passer til den enkelte virksomheds behov og ønsker. Efterfølgende installation står vi herefter for, og vi forlader dig først, når løsningen er idriftssat og testet.

Vi foretager også renovering af netværk, som bl.a. skal sikre overblik over installationen, samt udbygning af netværk efterhånden som behovet stiger.

Vi lægger vægt på den personlige betjening, og vi taler dit sprog når vi rådgiver og vejleder omkring dit netværk. Ingen kunder er for små eller store, når vi skal hjælpe med IT netværk.

Hent produktblad –