Fiber & Kabel TV » KK Partner A/S
fiber
Kabel tv

Fiber & Kabel TV

KK Partner har mere end 40 års erfaring indenfor dette felt. Vores Kabel TV team, omfatter serviceledere, projektledere samt kørende teknikkere i hele landet. Alle med en bred viden om de forskellige anlæg. Vi kan dermed sikrer en høj service og kvalitet af den enkelte kundes anlæg.

Serviceområde

Vi bygger og designer teknologisk infrastruktur, som dækker datatrafik, tv signal samt IP telefoni. Vi vedligeholder og sikrer fremtidens netværk for kunden. Landsdækkende service og installation til foreninger samt boligselskaber.

Vi er din servicepartner i antenneforeningen eller boligselskabet. Vi sikrer hurtig og effektiv service/support samt tæt samarbejde omkring udvikling af netværk. Vi designer og installerer dine projekter i tæt samarbejde og sikrer en komplet løsning.

Vi har et tæt samarbejde med mere end 40 boligselskaber og antenneforeninger over hele landet, vi vækster vores samarbejde med nuværende og nye kunder efter kapacitet og sikre dermed at alle kunder får samme fokus.

Tilbud til antenneforeninger og boligselskaber

Vi leverer et veldokumenteret projekt, både på løsninger og priser med en gennemsigtighed som sikrer et fuldt overblik for kunden.

Fundament af erfaring

Vi har samlet Danmarks største viden på antennenetværk via vores ansatte som har mellem 15 til 25 års erfaring på både installation, design, produkter og nytænkning.

Landsdækkende 

Vores lokationer og ansatte dækker både Sjælland, Fyn og Jylland.

Kompetencer indenfor Fiber & Kabel TV