CTS & BSM systemleverandør » KK Partner A/S
EL
GTS BSM systemleverandor

CTS & BSM systemleverandør

I tæt dialog med kunden løser vi den samlede klimaudfordring, som overholder gældede regler i henhold til bygningsreglementet for indeklima og grøn energi. 

Inden for almindelig erhvervsbyggeri og i industrien er de daglige processer styret af mere og mere komplekse systemer til automation af lys, varme, køl og maskiner. Bygningsautomation og procesautomation er derfor en stor del af vores hverdag.

KK Partner A/S råder over en automationsgruppe som tilbyder komplette løsninger til både bygningsautomation og procesautomation. Ydelser omfatter analyser, design, levering af udstyr, programmering samt indkøring og optimering af anlæg.

Vi arbejder primært med PLC- og SCADA-systemer og er i stand til at håndtere de fleste systemer. Herunder prisbillige systemer som Wago, Regin og Carlo Gavazzi's "Smart House".
Til at programmere Carlo Gavazzi, har vi specialuddannede programmører, som altid går dét ekstra skridt, for at komme i mål med en skræddersyet løsning  - Missionen er at være de bedste i Danmark.

KK Partner er systemhus leverandør i ovenstående produkt navne via automationssystemerne kan vi regulere HVAC-systemer, energiforbrug, øvrige svagstrømsanlæg og føre disse frem til en enkelt brugerflade (SCADA-system).

Vi anvender kun åbne løsninger. Kunden har altid adgang til systemet og er dermed ikke låst til bestemte operatører af systemet. Vores opbygninger af systemer understøtter almindelige kommunikations-grænseflader såsom KNX, LON, MODBUS, M-Bus, DALI og BACnet.

Vores servicekoncept omfatter også serviceløsninger relateret til automation både til erhvervsbyggeri, procesanlæg til industri samt anlæg til energisektoren.

Derudover kan du læse mere under punktet ReduceNRG.

Datasikkerhed

Systemerne opbygges med fuld fokus på datasikkerhed. Vi er meget beviste om, at de systemer vi opbygger, kan blive udsat for utilsigtet adgang. Vi har derfor særligt fokus på firewall og sikkerhed i øvrigt.

Fysisk sikkerhed af serverinstallationer er også et tema inden for datasikkerhed som KK Partner A/S dagligt er i berøring med.

Vores medarbejder gennemgår årligt flere kurser i de respektive systemer, så de altid er opdateret på nye fremtidig optimeringer.

 

Kontakt os

Tag endelig kontakt ved spørgsmål
Tlf.: 75 38 14 14 eller info@kkpartner.dk

Andre kompetencer indenfor EL