LoRaWAN » KK Partner A/S
LoRa webpage low
LoRaWAN 2 v3

LoRaWAN

LoRaWAN er en trådløs teknologi til Internet of Things (IoT), som yder langtrækkende kommunikation mellem sensorer og gateway-enheder. Det bruger lavt strømforbrug og har en stor rækkevidde, hvilket gør det ideelt til måling, fjernovervågning, automatiseringsprocessor og styring af enheder i forskellige industrier.

 

Vi tilbyder:

Smarte løsninger, hvor kunden bl.a. ønsker at måle, fjernstyre, automatisere arbejdsprocesser eller reducere el-omkostninger samt CO2-aftrykket. Med LoRaWAN teknologiens lange rækkevidde samt lange batterilevetid, sikrer det en pålidelig forbindelse mellem måleudstyret og slutbrugeren, hvor der ønskes at indsamle data. Med enkelte klik, kan du hente akkumuleret data ned, hen over en ønsket periode, hvilket kan spare dig tid og dyre arbejdsprocesser.

Med fordelagtig og lave driftsomkostninger, kan LoRaWAN udkonkurrere visse konventionelle og omstændige kablede løsninger. Viser behovet for flere sensorer at være nødvendigt, er LoRaWAN både fleksibelt og skalérbart, hvilket betyder at man kan få skræddersyet sin opsætning præcis efter eget behov.

 

Smarte byer:

LoRaWAN muliggør intelligent styring af by-infrastruktur, herunder overvågning af affaldsbeholdere, gadebelysning, vand- og energiforvaltning samt trafikstyring.

Landbrug og landbrugssektoren:

Ved at bruge LoRaWAN-teknologi kan landmænd overvåge jordbetingelser, vandforbrug, kreaturlokalisering og bidrager til at optimere landbrugsdrift og øge udbyttet.

Industrielle IoT-applikationer:

LoRaWAN giver virksomheder mulighed for at overvåge og styre automatiserings- og produktionsprocesser, forsyningsskæder og lagerstyring med en pålidelig og energieffektiv trådløs forbindelse.

Smarte bygninger og faciliteter:

LoRaWAN kan anvendes til at implementere intelligente bygningsstyringssystemer, der overvåger og styrer belysning, HVAC-systemer, sikkerhedssystemer og energiforbrug.

Miljøovervågning:

Ved hjælp af LoRaWAN-teknologi kan forskere og miljømyndigheder overvåge luft- og vandkvalitet, affaldsforvaltning og naturreservatområder for at beskytte og bevare miljøet.

Andre kompetencer indenfor IoT